Σε εμάς, το σχέδιο κοσμήματος αποτελεί μεράκι και τέχνη! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μας προτιμούν κορυφαίες εταιρίες αργυροχρυσοχοΐας σε παγκόσμια κλιμακα, κι ιδιαίτερα στο κομμάτι του custom made κοσμήματος.

Χρησιμοποιώντας τεχνικές χειροποίητου κοσμήματος αλλά και προηγμένα προγράμματα σχεδιασμού κοσμημάτων μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, μπορείτε να υλοποιήσετε οποιοδήποτε σχέδιο και φυσικά σε οποιαδήποτε κλίμακα. Από παραγωγή ενός μοναδικού μοντέλου μέχρι και την παραγωγή για χονδρική πώληση.

Ως νόμιμοι και πιστοποιημένοι χρήστες των προγραμμάτων Gemvision Matrix, Rhino3d, Vray κ.α. μπορείτε να είστε σίγουροι για τη σοβαρότητα και την προσοχή με την οποία θα χρησιμοποιήσουμε τη δική σας ιδέα και δημιουργικότητα.

Παράλληλα, είμαστε σε θέση να συζητήσουμε μαζί σας και να σκεφτούμε φρέσκιες ιδέες για νέα κοσμήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της μόδας και της αγοράς.

Δείτε τα εκπαιδευτικά μας videos και καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή ή στείλτε μας e-mail με κάποιο για να ορίσουμε άμεσα ένα ραντεβού γνωριμίας!swirle.jpg
f enge2.jpg
king of the stellar war.jpg
kiriakos1.jpg
gorgoroth.jpg
lamprakhs monop.jpg
ψριστινα.jpg
idiaitero_mopo.jpg
criss8.jpg
rossnew.jpg
koumpara3.jpg
butterflyring.jpg
nail ring2.jpg
heart attack.jpg
array_ring.jpg
green quartz.jpg
phantomring.jpg
beads.jpg
3 celtics.jpg
art1_double.jpg
skeleton_mange.jpg
trigwna-ear.jpg
ballring.jpg